Sivut

perjantai 7. kesäkuuta 2019

Kääntökassi

Nettiä selatessani törmäsin tähän isompaan kääntökassiin. Ei muuta kuin kaavan lataamiseen!


Tätä kirjavaa vanhaa ulkoilukangasta onkin riittänyt moneen pussukkaan. Vieläkin jäi paloja  vaikkapa eri kokoisiin vetoketjupussukoihin. Tuli muuten eilen tilattua metriketjuja 😎 ja vähän muitakin tarvikkeita ompeluun! Vuori jälleen vanhaa valkoista lakanaa.

Valmis 2019.06.01.

Tässä voisi olla vähän pidemmät sangat, niin mahtuisi paremmin omallekin olalle (miulla taitaa olla isommat allit 😂) Tarkkana sai olla sankojen päitä yhdistäessä, nimittäin olisin äkkiseltään ommellut väärin. Mutta oikein kiva kassi tästäkin tuli. No pari sisätaskua voisi olla myös paikallaan ja vähän isompanakin versiona. Tätähän on helppo muokata mieleisekseen ja piirtää ihan uudet viivat omaan kassikaavaan.

Kassia kuvatessani ja asetellessani kuusen oksalle seurasin mahonian kukinnossa olevaa kimalaista. Se ei liikahtanutkaan vaikka kuinka asettelin kassia. Tämän lähikuvan otin siis vasta kassin kuvaamisen jälkeen. Tuossa keskimmäisen kuvan vasemmassa ylänurkassa näkyy sama kimalainen. Muut lajitoverit pörräsivät kyllä ahkerasti siinä vieressä. Taisi olla jo uneliaan kylläinen pörriäinen!

Nyt tulee kirjoitteluun taukoa, koska tällä viikolla en ole ehtinyt ompelukoneen ääreen ollenkaan. Huomenna lauantaina ja myös sunnuntaina olen Fabriikin Kesäpäivillä Vilkjärvellä Lappeenrannassa. Sinne olen saanut neulottua lisää kesäisiä sukkia puuvillasekoitelangoista. Puhumattakaan uudesta ostamastani paksulankaneulekoneesta, joka saapui tällä viikolla...

Suunnitelmiahan miulla on toki ompelutöihin. Joten kirjoittelu saanee jatkoa... Nyt olen kuitenkin kirinyt ajan tasalle nämä uudet valmistuneet ompelukset tänne blogiin.

Helteistä kesäkuuta!

-anne- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti